logo h4l HOLBAN white
h4l HOLBAN harta pozitionare cartier

PENTRU CEI CARE
ÎNDRĂZNESC

h4l HOLBAN Baneasa

STANDARD DE CALITATE h4l

logo h4l HOLBAN white

STANDARD
DE CALITATE h4l

Însuflețește viața

h4l HOLBAN, pentru cei care îndrăznesc, randare exterioara

1. Arhitectura

h4l HOLBAN este un cartier cu o arhitectură modernă realizată de CUBE Architecture. Clădirile au linii fluide şi geometrii construite pe principiul forma urmează funcţia. Am avut o abordare minimalistă, proiectând multe spații vitrate și utilizând materiale moderne, inovatoare pentru faţadă. Regimul de înălţime este echilibrat, cartierul având în componență clădiri de 9 etaje (din care 2 etaje retrase) şi de 5 etaje.

2. Amplasare cartier

h4l HOLBAN este amplasat în nordul Bucureştiului, zona Băneasa, lângă Decathlon Băneasa și IKEA. Locul este ideal, aproape de puncte cheie din Bucureşti, dar şi de zona comercială Băneasa, de aeroport, centura oraşului şi de principalul drum de evadare spre munte, DN1. Cartierul este foarte aproape de pădurea Băneasa, fiind un mare avantaj din punct de vedere al calităţii aerului respirat. În plus, viitoarea staţie de metrou Tokio se află la doar 1 minut de mers.

h4l HOLBAN, randare exterioara

3. Orientare cartier

Suprafaţa de teren pe care se construieşte h4l HOLBAN ne-a permis să aşezăm optim clădirile, pentru a beneficia pe deplin de soare.

4. Spații dedicate

Am prevăzut şi în acest cartier spaţiu dedicat pentru grădiniţă. În plus, pe lângă spaţiul dedicat, comun, accesibil gratuit, work from home, am prevăzut o suprafață de 3352 mp de spaţiu de birouri de închiriat.

h4l HOLBAN, pentru cei care îndrăznesc, randare exterioara
casa pentru viata, h4l, home 4 life, insufleteste viata

 

5. Tipuri apartamente

h4l HOLBAN include 25 de tipuri de apartamente cu 2, 3 şi 4 camere. Ne-am asigurat că avem soluţia atât pentru persoane singure, pentru familii mici, mari şi, de asemenea, soluții pentru o gamă largă de bugete.

 

6. Mai mult spațiu

Am optimizat spaţiul interior pentru a minimiza suprafeţele greu utilizabile, reuşim asta tehnologia de proiectare 3D – BIM.

Eficență, inovație, transparență, h4l, home 4 life, casa pentru viata, cartierul care insufleteste viata
h4l, home 4 life, insufleteste viata

7. Vitraje mari

Toate apartamentele h4l HOLBAN au spaţii vitrate generoase şi ferestre înalte.

8. Terasă pentru fiecare apartament

Toate apartamentele au terasă, cea mai mică este de 10 mp, iar cele mari au peste 80 mp.

h4l HOLBAN, pentru cei care îndrăznesc, randare exterioara
Acces terasă, toate camerele au iesire pe terasa

9. Acces terasă

În h4l HOLBAN, ai ieşire pe terasă din fiecare cameră, ca să te poţi bucura pe deplin de acest spaţiu.

10. Spații verzi generoase

Pe 33% din suprafaţa de teren a cartierului, adică – 4266 mp construim grădini interioare cu zone amenajate pentru locatari (copii şi adulţi).

h4l HOLBAN, pentru cei care îndrăznesc, randare exterioara
sala de fitness in fiecare cartier, h4l, insufleteste viata

11. Spații comune pentru viața socială

  • Comunity Center cu sala de fitness
  • Workoffice gratuit
  • Spaţii dedicate în grădinile interioare
  • Spaţii de joacă pentru copii

12. Cartier închis, cu acces controlat

h4l HOLBAN este un cartier închis, cu acces controlat, un loc sigur pentru tine şi familia ta.

h4l HOLBAN, pentru cei care îndrăznesc, randare exterioara
aproape de natura, h4l, home 4 life, cartierul care insufleteste viata, casa pentru viata

13. Zone de joacă sigure

Datorită sistemului de cartier închis şi al curţilor interioare cu zone de joacă dedicate, copii vor fi în siguranţă. În plus, îi poţi supraveghea în permanență din apartament.

14. Rezistență seismică ridicată

Structura este proiectată la cele mai înalte standarde de Popp şi Asociaţii, prin tehnica de modelare 3D  BIM.

Optimizare, eficiență, inovație, transparență
mai mult verde, gradini interioare de mari dimensiuni, casa care insflueteste viata, h4l, home 4 life

15. Fără mașini

FAZA 1 are 135 locuri de parcare subterană iar FAZA 2 are 262 locuri. Accesul în parcare se face din zona exterioară a cartierului. În zona verde, centrală, nu se poate ajunge cu maşina. Există parcare destinată vizitatorilor. Toate locurile de parcare vor fi subterane.

16. Mai multă siguranță

Încălzirea cartierului este asigurată prin centrale de cartier. Eliminarea centralelor de apartament înlătură riscurile aferente: explozie, intoxicare cu gaze, țevi inestetice în apartament, zgomot, presiune scăzută a apei. De asemenea, nu mai ai grija reviziilor și a reparațiilor și ai mai mult spațiu în bucătărie.

h4l, home 4 life, casa pentru viata, cartierul care insufleteste viata
viata incepe acasa, h4l, home 4 life, cartierul care insufleteste viata, casa pentru viata

17. Mai multă liniște

Liniștea este esențială acasă. Am proiectat pereții care delimitează apartamentele cu cărămidă de 30 cm, iar pe cei care delimitează camerele din apartament cu cărămidă de 12 cm, am prevăzut un sistem de izolare fonică între etaje şi vom izola la exterior cu vată bazaltică (vata bazaltică minerală are proprietăți fonoabsorbante foarte bune și devine o barieră naturală împotriva sunetului).

18. Camere înalte

Toate apartamentele au înălţime de 2,7 m – astfel reuşim să aducem mai multă lumină naturală în interior şi să amplificăm senzaţia de spaţiu.

h4l, home 4 life, casa pentru viata, cartierul care insufleteste viata
Tehnologii smart

19. Tehnologii smart

Reglarea temperaturii se va face prin dispozitive smart care se pot comanda şi prin telefonul mobil. Toate apartamentele vor fi pregătite pentru tehnologii smart în aria instalaţiilor electrice. 10% dintre locurile de parcare vor fi pregătite pentru instalarea de staţii de încărcare pentru maşinile electrice.

20. Casa ”respiră”

Pereţii exteriori sunt izolaţi cu vată bazaltică de 10 cm, material cu o foarte bună permeabilitate la vapori. În plus, faţada este de tip – faţadă ventilată. Beneficiile directe sunt lipsa de mucegai, controlul umidităţii la interior şi o durată de viaţă mare a faţadei.

h4l HOLBAN, pentru cei care îndrăznesc, randare exterioara

Mai mult verde

mai mult verde, h4l, home 4 life, casa pentru viata, cartierul care insufleteste viata

21. Armonie cu natura

h4l HOLBAN este un cartier unde vei simţi că eşti aproape de natură. Suprafaţa verde mare (33% din suprafaţa totală teren), terasele de mărimi generoase, zona verde care înconjoară cartierul vor spori acest sentiment.

22. Eficiență energetică mare

 h4l HOLBAN promite o scădere cu minim 40% a consumului de energie faţă de media din România prin soluţiile moderne utilizate (soluţii de izolare termică cu vată bazaltică la cele mai înalte standarde energetice, fluxuri aer la interior, centrale de cartier).

Încălzire - centrale HOVAL
h4l HOLBAN, pentru cei care îndrăznesc, randare exterioara

23. Utilizarea de soluții tehnice sustenabile

O parte însemnată din materiale sunt reciclabile, naturale sau materiale cu impact scăzut asupra mediului. Mai mult, acestea au o durată mare de viață.

24. Impact scăzut asupra mediului

Ne-am gândit la tot, inclusiv la modul în care vom construi, obiectivul nostru este să avem un impact cât mai mic asupra mediului şi să construim o zonă verde menită să apropie locatarii de natură.

h4l HOLBAN, pentru cei care îndrăznesc, randare exterioara

Eficiență, inovație, transparență

Eficență, inovație, transparență, h4l, home 4 life, casa pentru viata, cartierul care insufleteste viata

25. Proiectare 3D – BIM

Arhitecţii, inginerii (atât cei responsabili de structură, cât şi cei responsabili de instalaţii), constructorul, managerii de proiect lucrează pe modele 3D integrate – totul este optimizat, astfel scad spre 0 riscurile din procesele de proiectare și management al calității (verificare pe șantier).

26. Managementul calității construcției

Calitatea este foarte importantă pentru noi. De aceea, în procesul proiectării validăm totul prin modelarea 3D, iar pe şantier, în absolut fiecare fază, comparăm ceea ce este în teren cu ceea ce este în planurile 3D.

Proiectare 3D - BIM
h4l, home 4 life, casa pentru viata, cartierul care insufleteste viata

27. Inovație

Proiectarea 3D – BIMsoluţiile tehnice foarte moderne şi eficiente (ex. centralele de cartier), soluţiile smart pentru controlul temperaturii – toate se înscriu în acest capitol. Cartierele h4l utilizează soluții tehnice și implicit materiale inovatoare. De exemplu, nu folosim pentru apă țeavă PPR pentru că nu vrem să avem îmbinări. Vom folosi țeavă de tip PE-XA – citește mai mult.

28. Simplificarea tuturor proceselor

Ne-am gândit la toți paşii ca să îţi fie mai uşor să te muţi în casa ta şi, după ce o faci, să nu ai griji. Începem acest parcurs cu ghidul destinat cumpărătorului unui apartament.

fara griji acasa, insufleteste viata, h4l
h4l HOLBAN, pentru cei care îndrăznesc, randare exterioara

29. Garanția all inclusive

Pentru h4l HOLBAN, fiecare apartament are o garanție all inclusive de 3 ani. 

30. Facturi mai mici

Pentru h4l HOLBAN estimăm costuri cu întreținerea cu minim 40% mai mici (decât media) – obţinem aceste optimizări prin soluţiile avansate de izolare termică, centralele de cartier, sursele de iluminat pe led şi prin optimizare la nivel de instalaţii şi electricitate create încă din faza de proiectare.

h4l HOLBAN, pentru cei care îndrăznesc, randare exterioara
h4l HOLBAN, pentru cei care îndrăznesc, randare exterioara

31. Servicii post-vânzare optime

Ne vom asuma noi aceste servicii, dezvoltatorul, asigurând o calitate înaltă a acestora, transparență şi costuri optimizate.

32. Transparență

h4l HOLBAN înseamnă transparenţă totală, toate informaţiile despre proiect sunt uşor de găsit în materialele pe care le punem la dispoziţie. De asemenea, este foarte uşor să intri în contact cu un reprezentant h4l – navighează în pagina de contact!

h4l HOLBAN, pentru cei care îndrăznesc, randare exterioara
bucurie acasa, h4l, home 4 life, cartierul care insufleteste viata, casa pentru viata

33. Serviciu intern de rent management

Dacă vrei să investeşti într-un apartament, îţi oferim şi serviciul de rent managament. Practic, noi ne ocupăm de tot, de la încasarea chiriei până la plata utilităţilor.

34. Materiale de calitate

Nu facem compromisuri la calitatea materialelor. Şi în h4l HOLBAN am folosit materiale de înaltă calitate, de la producători internaţionali de prestigiu. Aceleaşi reguli le avem şi pentru furnizorii de servicii, de la cei implicaţi în proiectare, construcţie, până la cei care oferă serviciile de curăţenie în cartier. Obiectivul nostru este acela de a furniza un standard de calitate comun pentru toate cele 7 cartiere pe care le dezvoltăm în prezent.

h4l HOLBAN, pentru cei care îndrăznesc, randare exterioara
Proiectare 3D - BIM

35. Prețul corect

Reuşim să optimizăm costurile dezvoltării fiecărui cartier pentru că folosim tehnologii moderne (amintim aici proiectarea 3D – BIM) şi pentru că dezvoltăm 7 cartiere simultan, făcând achiziţii pentru un număr mare de apartamente – peste 4 200.

36. Asumarea angajamentelor

Până în 2035 ne propunem să construim 50 000 de apartamente în cartiere care însuflețesc viața – numai printr-o asumare totală și prin respectare a angajamentelor vom putea face asta. 

h4l, home 4 life, cartierul care insufleteste viata, casa pentru viata