Politica de protecție a datelor cu caracter personal

1. Informații generale

  • H4l Băneasa S.R.L 
  • H4l Millennium Real Estate S.R.L. 
  • H4l Pipera S.R.L.
  • H4l Sebastian Park S.R.L
  • H4l West Garden S.R.L. 
  • S.C. H4l Development S.A.
 

Adresă:
Str. Gara Herăstrău 4C, Green Court B, 020334, București, România

Telefon:  
+40 784 369 369

Email:  
contact@h4l.ro

2. Angajamentul h4l cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal are în vedere în primul rând funcționarea în termeni optimi a site-ului h4l.ro. Prelucrarea datelor personale și toate acțiunile noastre se fac potrivit Valorilor și Principiilor h4l (https://h4l.ro/termeni-si-conditii/), cu respectarea vieții private și de familie, a comunicațiilor, a protecției datelor cu caracter personal, a libertății de gândire, de conștiință și de religie, a libertății de exprimare și de informare, a libertății de a desfășura o activitate comercială, dreptul la o cale de atac eficientă și la un proces echitabil, precum și diversitatea culturală, religioasă și lingvistică.

Prevederile legale pe baza cărora se sprijină h4l de protecție a datelor personale sunt cele menționate în Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), precum și în Legea 190/2018 privind măsurile de punere în aplicare a Regulamentului general privind protecția datelor. Această Politică îți prezintă principiile aplicabile pe site-ul h4l.ro în ceea ce privește colectarea și procesarea datelor tale cu caracter personal.

3. Datele cu caracter personal și alte informații

Datele cu caracter personal și alte informații colectate și procesate pe site-ul h4l.ro sunt următoarele:

  • informații pe care tu ni le oferi în cadrul site-ului h4l.ro, la momentul înregistrării sau la momentul când corespondezi cu noi prin telefon, email sau orice altă metodă de comunicare sau când completezi un formular.
  • informații împărtășite cu noi de către alte companii care au avut consimțământul tău prealabil în sensul împărtășirii acestor date cu noi, ca de exemplu: a) informații primite de la angajatorul tău în scopul înlesnirii folosirii de către tine a site-ului h4l.ro și a serviciilor prezentate pe site;
  • informații pe care le colectăm automat atunci când tu folosești site-ul h4l (cookies -un mic fișier stocat în browserul computerului tău care stochează informații privind felul în care navighezi pe site-ul h4l. Cookies nu conțin nicio informație care te-ar putea identifica direct ca persoană, ele indică doar computerul tău sub forma unor cifre și litere alocate aleatoriu). Modulele cookie utilizate de noi sunt de următoarele tipuri:
  1. module cookie colectate în cadrul unei sesiuni de navigare care te țin minte pe baza unui ID generat aleatoriu pe măsură ce utilizezi site-ul h4l.ro, în așa fel încât să nu ți se ceară să furnizezi aceleași informații pe care le-ai precizat deja pe site. Aceste module cookie sunt șterse imediat ce părăsești site-ul sau îți închizi browserul.
  2. module cookie persistente. Modulele cookie persistente permit site-ului h4l să rețină ce preferințe ai atunci când revii. De exemplu, dacă optezi să utilizezi site-ul h4l.ro în română la prima ta vizită, atunci când revii, site-ul va apărea automat în română.
  3. module cookie publicitare. Aceste module cookie pot fi utilizate pentru a afla despre interesele tale generale, pe baza căutărilor tale pe site-ul h4l.ro. De exemplu, datele respective ne permit să îți trimitem anunțuri publicitare pentru servicii potrivite pentru tine.
  4. module cookie analitice. Aceste module cookie ne arată felul în care funcționează site-ul h4l.ro

Alte date cu caracter personal și alte informații.

Pe parcursul utilizării site-ului h4l.ro, vei întâlni linkuri site-uri care nu au legătură cu site-ul. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora sau pentru orice alt aspect legat de aceste site-uri ale unor terțe părți, incluzând colectarea de informații despre tine. Îți recomandăm să citești termenii și condițiile aplicabile pe acele site-uri, inclusiv politica lor de protejare a datelor personale.

4. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal pe h4l.ro

Scopul colectării și procesării datelor

Vom folosi informațiile colectate, separat cât și combinate, a) pentru a-ți putea oferi serviciile noastre prin intermediul site-ului, b) pentru realizarea unor statistici referitoare la preferințele tale în scopul identificării posibilităților de îmbunătățire a serviciilor noastre, c) pentru a putea păstra legătură cu tine și a te informa în ceea ce privește ofertele noastre, d) pentru a răspunde la întrebările sau solicitările tale de informații, e) pentru a te ajuta să îți gestionezi preferințele privind site-ul h4l.ro.

Nu vom împărtăși la rândul nostru aceste date personale încredințate de tine, decât atunci când avem consimțământul tău în acest scop, pentru prevenirea încălcării legii și/sau a drepturilor garantate de lege (ex.securitatea informației), când există o cerință legală în acest sens sau când transferul datelor personale se face în cadrul unei preluări de bunuri/întreprindere.

Nu vindem datele tale cu caracter personal către alți comercianți. Este posibil să distribuim informații care nu te identifică personal altor companii, în scopul prezentării site-ului h4l.ro și a trendurilor vizibile pe acesta.

De asemenea, vom distribui minimum necesar din datele tale cu caracter personal către alte companii care ne ajută să ne desfășurăm activitatea, cum ar fi companiile care găzduiesc site-ul nostru, care ne ajută să corespondăm cu tine sau să analizăm datele transmise de tine. Nu colaborăm decât cu acele companii care au standardele cele mai înalte de securitate în ceea ce privește datele cu caracter personal.

5. Prelucrarea și păstrarea

Începând cu 15 august 2022 datele cu caracter personal sunt prelucrate și stocate în HubSpot. Anterior acestei date, informațiile cu caracter personal au fost prelucrate și stocate atât în HubSpot, cât și în WordPress Elementor.

Vom păstra datele tale cu caracter personal numai atât cât este necesar, pentru a atinge scopul pentru care au fost colectate sau așa cum se prevede prin lege.

6. Ștergerea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate până cel târziu când soliciți ștergerea lor sau îți retragi consimțământul. Dacă nu emiteți o astfel de solicitare, datele cu caracter personal vor fi șterse după următorul program: cel mult 5 ani de la ultima utilizare.

Ne poți contacta aici: contact@h4l.ro, telefon +40 784 369 369. Solicitările tale vor fi prelucrate în maxim 5 zile lucrătoare.

Vom da curs cererilor tale potrivit legii: de ex. în eventualitatea în care vrei sa ți se șteargă datele cu caracter personal din baza noastră de date, vom păstra e-mail-ul tău în evidențele noastre, pentru ca sistemele noastre să rețină că nu mai dorești să primești comunicări de marketing la adresa de e-mail respectivă.

7. Măsurile de Securitate implementate pentru protejarea informațiilor transmise de către tine

Site-ul h4l.ro va utiliza datele cu caracter personal transmise de tine în cel mai strict mod cu putință, utilizând cel mai mic volum de date și cu implementarea măsurilor necesare de control și securitate.

Măsurile pe care le adoptăm pentru protejarea și securizarea datelor tale personale sunt următoarele: măsuri la nivel de server-firewalluri, sisteme de detectare și prevenire a intruziunilor, parole complexe și unice, criptarea, instruirea personalului privind obligațiile în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal, identificarea incidentelor și riscurilor, restricționarea accesului și protejarea securității fi zice.

Orice plângere referitoare la încălcările privind securitatea datelor, chiar dacă sunt reale sau doar potențiale, sunt analizate în maxim 48 de ore și se dispun măsuri imediate pentru prevenirea oricăror dezvăluiri ne-autorizate de date cu caracter personal.

8. Drepturile tale asupra datelor cu caracter personal

Respectăm drepturile tale în ceea ce privește datele cu caracter personal transmise către site-ul h4l.ro și dorim să te încurajăm în exercitarea deplină a acestora. Astfel, potrivit legislației, ai următoarele drepturi în ceea ce privește datele tale cu caracter personal:

  • Privind cookies: Îți poți seta browserul în așa fel încât să refuze toate modulele cookie sau să indice momentul când un modul cookie este trimis către computerul tău Însă astfel puteți împiedica site-ul h4l.ro să funcționeze corespunzător. De asemenea, îți poți seta browserul să șteargă modulele cookie de fiecare dată când închei sesiunea de navigare.
  • Privind datele tale personale: potrivit prevederilor legale privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, îți sunt garantate următoarele drepturi: (i) dreptul de a fi informat, (ii) dreptul de acces la date, (iii) dreptul la rectificare, (iv) dreptul la ștergerea datelor, (v) dreptul la restricționarea prelucrării, (vi) dreptul la portabilitatea datelor, (vii) dreptul la opoziție, și (viii) dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri.

 

Pentru exercitarea oricărui drept în ceea ce privește datele tale cu caracter personal, poți să ne contactezi aici: contact@h4l.ro, telefon +40 784 369 369. Solicitările tale vor fi prelucrate în maxim 5 zile lucrătoare.

9. Politica față de minori

Nu intenționăm să colectăm informații de la persoane minore. Nu vizăm minorii ca potențiali beneficiari ai serviciilor oferite pe site-ul h4l.ro.

HubSpot

Cookies

Cookie-urile setate în browserul unui vizitator de către HubSpot

Codul de urmărire HubSpot stabileşte o serie de cookie-uri de urmărire atunci când un vizitator accesează site-ul. Aceste cookie-uri se încadrează în două categorii generale:

Cookie-uri esenţiale / necesare: cookie-uri esenţiale care nu necesită consimțământ.
Cookie-uri de tip consimțământ: cookie-uri incluse în bannerul de consimțământ din GDPR.

Cookie-uri esenţiale / necesare

__hs_opt_out
Acest cookie este utilizat de politica de confidenţialitate opt-in pentru a aminti să nu ceară vizitatorului să accepte din nou cookie-urile. Acest cookie este setat atunci când oferi vizitatorilor posibilitatea de a opta pentru cookie-uri.
(Expiră: 13 luni)

__hs_do_not_track
Acest cookie poate fi setat pentru a împiedica codul de urmărire să trimită orice informaţie către HubSpot. Setarea acestui cookie este diferită de renunţarea la cookie-uri, deoarece totuşi permite trimiterea informaţiilor anonimizate către HubSpot.
(Expiră: 13 luni)

hs_ab_test
Acest cookie este utilizat pentru a servi în mod constant vizitatorilor aceeaşi versiune a unei pagini de test A / B pe care le-au văzut anterior.
(Expiră: sfârşitul sesiunii)

_key
Când vizitaţi o pagină protejată prin parola, acest cookie este setat, astfel încât vizitele viitoare la pagina din acelaşi browser să nu necesite autentificare din nou. Numele cookie-ului este unic pentru fiecare pagină protejată prin parolă.

HS-mesaje-este-deschis
Acest cookie este utilizat pentru a determina şi a salva dacă widgetul de chat este deschis pentru vizitele viitoare. Se resetează pentru a închide din nou widgetul după 30 de minute de inactivitate.
(Expiră: 30 minute)

HS-mesaje-hide-mesaj de bun venit-
Acest cookie este utilizat pentru a preveni apariţia din nou a mesajului de întâmpinare pentru o zi după ce a fost respinsă.
(Expiră: 1 zi)

__hsmem
Acest cookie este setat atunci când vizitatorii se autentifică pe un site găzduit de HubSpot.
(Expiră: 1 an)

Cookie-urile banner pentru consimţământ

__hstc
Cookie-ul principal pentru urmărirea vizitatorilor. Acesta conţine domeniul, utk-ul, cronologia iniţială (prima vizită), ultima oră de timp (ultima vizită), ora actuală (această vizită) și numărul sesiunii (creșteri pentru fiecare sesiune ulterioară).
(Expiră: 13 luni)

hubspotutk
Acest cookie este utilizat pentru a ţine evidenţa identităţii unui vizitator. Acest cookie este transmis HubSpot la trimiterea formularului şi este utilizat la deduplicarea contactelor.
(Expiră: 13 luni)

__hssc
Acest cookie ţine evidenţa sesiunilor. Acest lucru este utilizat pentru a determina dacă HubSpot ar trebui să crească numărul de sesiune şi timestamps-urile în modulul __hstc. Conţine domeniul, viewCount (crește fiecare pagină/Vizualizare într-o sesiune) şi ora de pornire a sesiunii.
(Expiră: 30 min)

__hssrc
Ori de câte ori HubSpot schimbă cookie-ul de sesiune, acest cookie este de asemenea setat pentru a determina dacă vizitatorul a repornit browserul. Dacă acest cookie nu există atunci când HubSpot gestionează cookie-urile, este considerat o nouă sesiune.
(Expiră: sfârşitul sesiunii)

messagesUtk
Acest cookie este utilizat pentru a recunoaște vizitatorii care comunică prin intermediul instrumentului de mesaje. Dacă vizitatorul părăsește site-ul înainte de a fi adăugat ca un contact, va avea acest cookie asociat cu browserul său. Dacă discutați cu un vizitator care se întoarce ulterior pe site în acelaşi browser gătit, instrumentul de mesaje le va încărca istoricul conversaţiilor.
(Expiră: 13 luni)

Urmărirea anunţurilor

Dacă utilizaţi instrumentul de anunţuri HubSpot pentru a selecta şi instala pixelul Facebook pe pagini cu codul de urmărire HubSpot, HubSpot va conecta plasarea acelui cod de pixeli cu bannerul de notificare cookie. Dacă ai nevoie de consimţământ de renunţare prin acest banner, pixelul Facebook nu va putea să stabilească cookie-uri pe un vizitator până nu a optat.

Dacă ai plasat manual codul pixelului în pagini (de exemplu, prin editarea antetului site-ului HTML), HubSpot nu va putea controla pe care vizitatorii Facebook este capabil să setezi cookie-urile.

Pentru informaţii suplimentare, consultă termenii instrumentelor de afaceri Facebook şi ghidul de acordare a cookie-urilor Facebook.

Cookie-uri din sisteme terţe

HubSpot nu poate controla cookie-urile plasate de scripturi ale unor terţe părţi pe site-ul web. Când un vizitator acceptă cookie-urile prin intermediul bannerului de consimţământ HubSpot, acesta acceptă numai cookie-urile HubSpot. Cu toate acestea, poți pune codul în loc să ști când un utilizator a acceptat sau a refuzat urmărirea cookie-urilor HubSpot, apoi trimite aceste informaţii către sistemul terță parte. Află mai multe despre utilizarea banner-ului de consimţământ HubSpot pentru scripturi ale terţilor.

Alte informaţii

Află despre eliminarea cookie-urilor create de codul de urmărire HubSpot care sunt incluse în bannerul de consimţământ din GDPR. Atunci când cookie-urile unui vizitator sunt eliminate, vizitatorul va fi considerat „nou” şi va vedea bannerul cu privire la cookie-uri data viitoare când va vizita site-ul.

Vizitatorii care au vizitat site-ul web înainte de crearea bannerului cu politica de cookie-uri vor avea deja cookie-urile create de codul de urmărire HubSpot în browserul lor. Prin urmare, nu vor vedea politica privind cookie-urile

Protecţia datelor cu caracter personal – HubSpot

Pentru a optimiza experiența pe care o ai în mediile de comunicare digitală utilizate de h4l.ro, am implementat sistemul CRM oferit de HUBSPOT. Acest sistem implică o serie de activităţi, pe care le explicăm mai jos:

1. Informaţii pe care le colectăm

Prin completarea formularelor din site-ul h4l.ro ne trimiţi informaţii cu caracter personal. Cerem aceste informaţii pentru a afla mai multe despre tine şi pentru a-ţi putea oferi mai rapid şi mai facil informaţia de care ai nevoie. Informaţiile sunt păstrate în sistemul HubSpot (informaţiile merg în cloud-ul HubSpot şi sunt depozitate în serverele HubSpot din SUA). Informaţiile pe care le colectăm şi le gestionam folosind serviciul HubSpot ne aparţin şi sunt utilizate, dezvăluite şi protejate în conformitate cu această Politică de Confidenţialitate.

Când vizitezi site-ul nostru web

Ești liber să explorezi site-ul Web fără a furniza informaţii personale despre tine. Când vizitezi site-l Web sau te înregistrezi pentru serviciul de abonare, îți solicităm să furnizezi informaţii personale despre tine şi să colectăm informaţii de navigaţie.

„Informaţii personale”

Aceasta se referă la orice informaţii pe care ni le trimiţi voluntar şi care te identifică personal, inclusiv informaţii de contact, cum ar fi numele tău, adresa de e-mail, numele companiei, adresa, numărul de telefon şi alte informaţii despre tine. Informaţiile personale pot include şi informaţii despre tine care sunt disponibile pe internet, cum ar fi de pe Facebook, LinkedIn, Twitter şi Google.

Informaţiile personale includ informaţii de navigaţie. Informaţiile de navigaţie se referă la informaţii despre computerul tău şi vizitele tale pe site, cum ar fi adresa IP, locaţia geografică, tipul browser-ului, sursa de trimitere, durata vizitei şi paginile vizualizate. Vezi secţiunea „Utilizarea informaţiilor de navigare” de mai jos.

Fişiere jurnal

Când vizualizezi conţinutul furnizat de noi, colectăm automat informaţii despre hardware-ul şi software-ul computerului. Aceste informaţii pot include adresa ta IP, tipul browser-ului, numele de domeniu, furnizorul de servicii de internet (ISP), fişierele vizualizate pe site-ul nostru (de exemplu, pagini HTML, grafică etc.), sistemul de operare, datele de pe click, timpii de acces şi site-ul de referinţă, adrese. Aceste informaţii sunt utilizate de HubSpot pentru a furniza statistici generale privind utilizarea site-urilor. În aceste scopuri, conectăm aceste date colectate automat la Informaţii personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa şi numărul de telefon.

Informaţii pe care le colectăm de la terţi

Din când în când, putem primi informaţii personale despre tine de la surse terţe, inclusiv parteneri cu care oferim servicii co-branded sau angajăm activităţi de marketing comune şi surse disponibile public, cum ar fi site-urile de social media.

2. Cum folosim informaţiile pe care le colectăm

Respectarea Politicii noastre de confidenţialitate

Folosim informaţiile pe care le colectăm doar în conformitate cu această Politică de confidenţialitate. Clienţii care completează formularele noastre sunt obligaţi prin acordurile noastre cu aceştia să respecte această Politică de confidenţialitate.

Nu vindem niciodată informaţii personale.

Nu vom vinde niciodată Informaţiile tale personale către terţi.

Utilizarea informaţiilor personale

În plus faţă de utilizările identificate în capitolele anterioare din această Politică de Confidenţialitate, putem folosi informaţiile tale personale pentru:

a îmbunătăţiţi experienta ta de navigare prin personalizarea site-ului Web şi îmbunătăţirea serviciului de comunicare;
a-ți trimite informaţii sau conţinut h4l pe care noi considerăm că ar putea să te intereseze prin poştă, e-mail sau alte mijloace şi să îți trimitem comunicări de marketing referitoare la activitatea noastră, în conformitate cu preferinţele tale de comunicare;
promovarea serviciilor, produselor noastre şi împărtăşirea conţinutului promoţional şi informaţional în conformitate cu preferinţele tale de comunicare;
furnizarea către alte companii de informaţii statistice despre utilizatorii noştri – dar aceste informaţii nu vor fi utilizate pentru identificarea niciunui utilizator;
a-ți trimite informaţii cu privire la modificările aduse Termenilor şi serviciilor clienţilor, Politicii de confidenţialitate (inclusiv a Politicii privind cookie-urile) sau a altor acorduri legale.

Baza noastră legală pentru colectarea şi utilizarea informaţiilor personale descrise mai sus va depinde de informaţiile personale în cauză şi de contextul specific în care le colectăm. Cu toate acestea, în mod normal, vom colecta informaţii personale de la tine numai acolo unde avem consimţământul tău pentru a face acest lucru, acolo unde avem nevoie de informaţiile personale pentru a efectua un contract cu tine sau în cazul în care prelucrarea este în interesele noastre legitime şi nu este suprasolicitata de interesele tale de protecţie a datelor sau drepturi şi libertăţi fundamentale. În unele cazuri, este posibil să avem şi o obligaţie legală de a colecta informaţii personale de la tine.

Dacă te rugăm să furnizezi informaţii personale pentru a respecta o cerinţă legală sau pentru a efectua un contract cu tine, vom clarifica acest lucru la momentul relevant şi te vom sfătui dacă furnizarea informaţiilor tale personale este obligatorie sau nu (precum şi consecinţele posibile dacă nu furnizezi informaţiile personale). În mod similar, dacă vom colecta şi folosi informaţiile tale personale, bazându-ne pe interesele noastre legitime (sau pe cele ale oricărei terţe părţi), vă vom clarifica la momentul respectiv care sunt acele interese legitime.

Utilizarea informaţiilor de navigaţie

Folosim Informaţii de navigaţie pentru a putea să vă livrăm cel mai bun conţinut, pentru a îmbunătăţi în permanenţă site-ul. De asemenea, putem folosi Informaţii de navigaţie singure sau în combinaţie cu Informaţii personale pentru a îți oferi informaţii personalizate despre h4l.

Securitatea informaţiilor tale personale

Folosim o varietate de tehnologii şi proceduri de securitate pentru a îți proteja informaţiile personale împotriva accesului, utilizării sau dezvăluirii neautorizate. Securizăm Informaţiile personale pe care le furnizezi pe serverele computerului într-un mediu controlat, securizat, protejat de acces, utilizare sau dezvăluire neautorizate. Toate informaţiile personale sunt protejate folosind măsuri fizice, tehnice şi organizatorice adecvate. Toate aceste soluţii sunt oferite de HubSpot. Pentru mai multe informaţii despre securitate HubSpot, consultă https://www.hubspot.com/security.

Funcţii de social media

Site-ul nostru includ funcţii de social media, cum ar fi butonul Facebook Like şi widget-uri. Aceste elemente pot colecta adresa ta IP, pagina pe care o vizitaţi pe site-urile noastre şi pot seta un cookie pentru a permite funcţiei să ruleze corect.

Site-uri externe

Site-ul nostru Web oferă link-uri către alte site-uri web. Nu controlăm şi nu suntem responsabili pentru conţinutul său practicile acestor alte site-uri web. Furnizarea de astfel de link-uri nu constituie aprobarea noastră pentru aceste alte site-uri web, conţinutul lor, proprietarii sau practicile lor. Această politică de confidenţialitate nu se aplică acestor alte site-uri web, care sunt supuse oricărei politici de confidenţialitate şi altor politici pe care le-ar putea avea.

Forumuri publice

Oferim în site zone unde puteţi lăsa mesaje accesibile publicului. Vă rugăm să reţineţi că dacă dezvăluiţi direct informaţii prin intermediul acestor zone publice, informaţiile pot fi colectate şi utilizate de către alţi utilizatori. Vom corecta sau şterge orice informaţie pe care aţi postat-o pe site-uri, dacă solicitaţi acest lucru, aşa cum este descris în „Renunţarea la abonare şi dezabonare” de mai jos.

Păstrarea informaţiilor personale

Depinde de tipul de informaţii cât timp păstrăm informaţiile pe care le colectăm despre tine, aşa cum este descris în detaliu mai jos. După un astfel de timp, vom şterge sau face anonime informaţiile tale sau, dacă acest lucru nu este posibil, atunci vă vom stoca în siguranţă informaţiile şi le vom izola de orice altă utilizare până când este posibilă ştergerea.

Atunci când nu există nevoia de procesare a informaţiilor tale personale, ştergem în siguranţă informaţiile sau le facem anonime sau, dacă acest lucru nu este posibil, stocam în siguranţă informaţiile tale personale şi le izolam de orice prelucrare ulterioară până când este posibilă ştergerea. Vom şterge aceste informaţii la o dată anterioară dacă soliciți acest lucru, aşa cum este descris în „Cum să accesezi şi să controlezi datele tale personale” de mai jos.

Dacă ai ales să primiţi comunicări de marketing de la noi, păstrăm informaţii despre preferinţele tale de marketing pentru o perioadă rezonabilă de timp de la dată când ți-ai exprimat interesul pentru conţinutul, produsele sau serviciile noastre, cum ar fi atunci când ai deschis ultima dată un e-mail de la noi sau ai încetat să mai utilizezi contul tău HubSpot. Păstrăm informaţiile derivate din cookie-uri şi alte tehnologii de urmărire pentru o perioadă rezonabilă de timp de la data creării acestor informaţiiă

3. Cum împărtășim informațiile pe care le colectăm

Prestatori de servicii

Angajăm alte companii şi persoane pentru a oferi servicii vizitatorilor site-ului nostru web şi este posibil să fie nevoie să împărtăşim informaţiile tale cu acestea pentru a vă oferi informaţii, produse sau servicii. Exemplele pot include eliminarea informaţiilor repetate din listele de perspective, analizarea datelor sau efectuarea de analize statistice, furnizarea de asistență de marketing, suplimentarea informaţiilor pe care ni le furnizaţi pentru a îți oferi un serviciu mai bun şi furnizarea de servicii sau asistenţă pentru clienţi. În toate cazurile în care împărtăşim informaţiile tale cu astfel de agenţi, solicităm în mod explicit agentului să recunoască şi să respecte politicile noastre de confidenţialitate şi de gestionare a datelor clienţilor. Aceste procese nu presupun transferarea informaţiilor către aceste entităţi, ci doar facilitarea accesului la aceste date, în cel mai sigur mod.

4. Transfer internaţional de informaţii

Transferuri internaţionale în cadrul entităţilor HubSpot

Informaţiile colectate de HubSpot sunt depozitate şi procesate în Irlanda şi SUA.

Această politică de confidenţialitate se va aplica chiar dacă transferăm informaţii personale în alte ţări. HubSpot a luat garanţii adecvate pentru a solicita ca informaţiile tale personale să rămână protejate. HubSpot deţine clauze standard de protecţie a datelor contractuale, care au fost aprobate de Comisia Europeană şi are la baza acordurile bilaterale cu privire la protecţia datelor cu caracter personal – EU-U.S. and Swiss-U.S. Privacy Shield Frameworks.

Notificare privind scutul de confidențialitate

HubSpot participă la şi are certificat acordul cu UE-SUA. Privacy Shield Framework şi Elveţia – S.U.A. Privacy Shield Framework. Următoarele entităţi afiliate respecta principiile Privacy Shield: HubSpot Ireland Limited, HubSpot Germany GmbH, HubSpot France S.A.S, HubSpot Australia Pty Ltd, HubSpot Asia Pte. Ltd., HubSpot Latin America S.A.S şi HubSpot Japan KK. HubSpot se angajează public să supună toate datele cu caracter personal primite din ţările membre ale Uniunii Europene (UE) şi Elveţia, în funcţie de Cadrul de protecţie a confidenţialităţii, la Principiile aplicabile ale Cadrului. Pentru a afla mai multe despre Privacy Shield Framework, accesaţi Lista scuturilor de confidenţialitate a Departamentului Comerţului din SUA la https://www.privacyshield.gov.

5. Cookie-uri şi tehnologii similare

h4l, prin tehnologiile HubSpot utilizează cookie-uri sau tehnologii similare (cum ar fi balizele web) pentru a analiza tendinţele, a administra site-ul, a urmări mişcările utilizatorilor pe site-ul web şi pentru a colecta informaţii demografice despre baza noastră de utilizatori în ansamblu. Pentru a afla mai multe despre modul în care folosim cookie-urile de pe site-ul nostru web şi cum gestionam preferinţele cookie-urilor tale, consultaţi Politica noastră privind cookie-urile.

Ce tipuri de cookie-uri folosim şi cum le folosim?

Tipurile specifice de cookie-uri terţe şi terţe servite prin site-ul nostru Web şi scopurile pe care le îndeplinesc.

  • Cookie-uri web esenţiale: Aceste cookie-uri sunt strict necesare pentru a îți oferi servicii disponibile prin site-ul nostru web.
  • Cookie-uri de performanţă şi funcţionalitate: aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a îmbunătăţi performanta şi funcţionalitatea site-ului web, dar nu sunt esenţiale pentru utilizarea lor. Cu toate acestea, fără aceste cookie-uri, anumite funcţionalităţi pot deveni indisponibile.
  • Cookie de analiză şi personalizare: Aceste cookie-uri colectează informaţii care sunt utilizate fie sub forma agregată pentru a ne ajuta să înţelegem cum este utilizat site-ul nostru web, cât de eficiente sunt campaniile noastre de marketing sau pentru a ne ajuta să personalizăm site-ul nostru pentru tine.
  • Cookie-uri de publicitate: aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a face mesaje publicitare mai relevante pentru tine. Ele îndeplinesc funcţii precum împiedicarea reapariţiei continue a aceluiaşi anunţ, asigurând afişarea corectă a anunţurilor pentru agenţii de publicitate şi, în unele cazuri, selectarea reclamelor care se bazează pe interesele tale.
  • Cookie-uri de reţea socială: aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a îți permite să partajezi pagini şi conţinut care ți se par interesante pe site-ul nostru web, prin intermediul reţelelor sociale terţe şi a altor site-uri web. Aceste cookie-uri pot fi utilizate şi în scopuri publicitare.
Dar despre alte tehnologii de urmărire, cum ar fi balizele web?

Cookie-urile nu sunt singura modalitate de a recunoaşte sau urmări vizitatorii unui site web. Folosim o tehnologie software numită gif-uri transparente (de exemplu, Web Beacons / Web Bugs), care ne ajută să gestionăm mai bine site-ul Web, informându-ne ce conţinut este eficient. Gifurile transparente sunt imagini minuscule, cu un identificator unic, similar funcţiei cookie-urilor şi sunt folosite pentru a urmări mişcările online ale utilizatorilor de web. Spre deosebire de cookie-urile, care sunt stocate pe hard-disk-ul computerului utilizatorului, gif-urile transparente sunt încorporate invizibil pe paginile Web sau în e-mail-uri şi au aproximativ dimensiunea punctului de la sfârşitul acestei propoziţii. Folosim gif-uri sau pixeli transparenţi în e-mailurile noastre bazate pe HTML pentru a ne informa ce e-mailuri au fost deschise de către destinatari. Acest lucru ne permite să evaluăm eficiența anumitor comunicări şi eficiența campaniilor noastre de marketing. Legăm informaţiile colectate de gif-uri transparente în e-mailuri la informaţiile personale ale clienţilor noştri.

Protecţia datelor cu caracter personal – Seventh Sense

Pentru a optimiza experiența pe care o ai în mediile de comunicare digitală utilizate de h4l.ro, am implementat aplicația Seventh Sense, care funcționează ca un addon al HubSpot. Acest sistem implică o serie de activități, pe care le explicăm mai jos:

1. Informaţii pe care le colectăm

Seventh Sense extrage datele tale de implicare existente pentru a construi profiluri pentru fiecare persoană care a avut engagement cu compania ta și descoperă automat momentul și frecvența ideală pentru a contacta fiecare individ.

Generam și stocăm automat anumite informații ori de câte ori interacționezi cu Serviciul. Astfel de informații pot include ID-ul contului tău., adresa IP, serverul de domeniu și tipul de browser de internet. Aceste informații ne ajută, printre altele, să analizăm tendințele și să administrăm Serviciul.

2. Cookies, web beacons si alte tehnologii

Folosim cookie-uri și tehnologii similare, cum ar fi web beacons, etichete și Javascript singur sau împreună cu cookie-uri pentru a compila informații despre utilizarea site-urilor noastre web și interacțiunea cu e-mailurile de la noi.

Când vizitați site-urile noastre web, serverele noastre sau o terță parte autorizată pot plasa un cookie în browserul tău, care poate colecta informații, inclusiv date personale, despre activitățile tale online de-a lungul timpului și pe diferite site-uri. Cookie-urile ne permit să urmărim utilizarea generală, să determinăm zonele pe care le preferi, să îți ușurăm utilizarea, recunoscându-ți și oferindu-ți o experiență personalizată.

Folosim atât cookie-uri bazate pe sesiune, cât și cookie-uri persistente. Cookie-urile de sesiune există doar în timpul unei sesiuni și dispar de pe computer atunci când închideți software-ul browserului sau opriți computerul. Cookie-urile persistente rămân pe computerul sau dispozitivul tău după ce închizi browserul sau oprești computerul. Poți controla utilizarea cookie-urilor la nivel individual de browser, dar dacă alegi să dezactivezi cookie-urile, aceasta poate limita utilizarea anumitor caracteristici sau funcții de pe site-urile sau serviciile noastre. Pentru a renunța la urmărire de către Google Analytics, te rugăm să utilizezi mecanismul specific de renunțare, așa cum este indicat mai jos.

De asemenea, folosim semnalizatoare web pe site-urile noastre web. De exemplu, este posibil să plasăm semnalizatoare web în e-mailurile de marketing care ne anunță atunci când faci clic pe un link din e-mail care te direcționează către unul dintre site-urile noastre web. Astfel de tehnologii de urmărire sunt utilizate pentru a opera și îmbunătăți site-urile noastre web și comunicațiile prin e-mail și pentru a urmări clicul pe linkuri sau deschiderea e-mailurilor.

Următoarele descriu modul în care folosim diferite categorii de cookie-uri și tehnologii similare, precum și informații despre opțiunile tale de gestionare a setărilor pentru colectarea datelor prin aceste tehnologii:

  • Cookie-uri necesare: Cookie-urile necesare îți permit să navighezi pe site-urile noastre web și să utilizezi funcțiile acestora, cum ar fi accesarea zonelor securizate ale site-urilor web. Dacă ai ales să te identifici în fața noastră, este posibil să plasăm în browserul tău un cookie care ne permite să te identificăm în mod unic atunci când ești conectat la site-uri web și să procesăm tranzacțiile și cererile tale online. Deoarece cookie-urile necesare sunt esențiale pentru operarea site-urilor web, nu există nicio opțiune de a renunța la aceste cookie-uri.
  • Cookie-uri funcționale: Cookie-urile funcționale ne permit să ne amintim informațiile pe care le-ai introdus sau alegerile pe care le-ai făcut (cum ar fi numele de utilizator, limba sau regiunea) și îți oferă caracteristici îmbunătățite, mai personale. Aceste cookie-uri colectează informații despre modul în care sunt utilizate site-urile noastre web, inclusiv care pagini sunt vizualizate cel mai des. Putem folosi propria noastră tehnologie sau tehnologie terță pentru a urmări și analiza utilizarea și volumul informațiilor statistice pentru a oferi interacțiuni îmbunătățite și comunicări mai relevante și pentru a urmări performanța reclamelor noastre. Pentru a gestiona utilizarea cookie-urilor funcționale pe site-urile noastre web, consultă setările individuale ale browserului pentru cookie-uri. Reține că renunțarea poate afecta funcționalitatea pe care o primești atunci când utilizezi site-urile noastre web.

3. Cum împărtăşim informaţiile pe care le colectăm

Putem partaja datele tale cu caracter personal următorilor destinatari:

  • Furnizorii noștri de servicii contractați care furnizează servicii precum IT și administrarea și găzduirea de sistem, autentificare, procesare card de credit, cercetare și analiză, marketing, asistență pentru clienți și îmbogățire a datelor.
  • În cazuri individuale, putem, de asemenea, partaja Datele cu caracter personal cu consilieri profesioniști care acționează ca procesatori sau controlori comune, inclusiv avocați, bancheri, auditori și asigurători.
  • Dacă suntem implicați într-o fuziune sau reorganizare, vindem un site web sau o unitate de afaceri sau dacă toate sau o parte din afacerea, activele sau acțiunile noastre sunt achiziționate de către o altă companie, este posibil să transferăm unele sau toate datele tale cu caracter personal unei astfel de terțe părți. În conformitate cu legile aplicabile, vom depune eforturi rezonabile pentru a vă notifica cu privire la orice astfel de transfer de date cu caracter personal către o terță parte neafiliată, deoarece prelucrarea datelor tale cu caracter personal va fi necesară în scopurile prevăzute în „Scopul pentru care procesăm datele cu caracter personal și pe care temeiuri juridice” secțiunea de mai sus.
  • Pentru conformitatea legală. Putem dezvălui informațiile tale dacă este necesar să facem acest lucru prin lege sau, dacă este necesar, pentru a investiga frauda, ​​o încălcare a Termenilor noștri de utilizare în legătură cu orice prejudiciu cauzat unei terțe părți sau drepturilor acestora.
  • Cu acordul tău, cu excepția celor menționate mai sus, vi fi notificat când informațiile tale pot fi partajate cu terțe părți și vi putea împiedica partajarea acestor informații.

4. Transfer internaţional de informaţii

Datele tale cu caracter personal pot fi colectate, transferate și stocate de noi în Statele Unite și de către afiliații noștri din alte țări în care activăm.

Prin urmare, datele tale cu caracter personal pot fi prelucrate în afara SEE și în țări care nu fac obiectul unei decizii de adecvare a Comisiei Europene și care este posibil să nu prevadă același nivel de protecție a datelor în SEE. În acest caz, ne vom asigura că un astfel de destinatar oferă un nivel adecvat de protecție, de exemplu prin încheierea de clauze contractuale standard pentru transferul de date, așa cum a fost aprobat de Comisia Europeană (Art. 46 GDPR), sau îți vom cere consimțământul prealabil pentru astfel de transferuri internaționale de date.

Notificare privind scutul de confidențialitate

Externalizăm găzduirea infrastructurii noastre de producție către furnizori de top de infrastructură cloud. În principal, folosim Amazon Web Services (AWS), care oferă niveluri de securitate fizică și de rețea de vârf în industrie. În prezent, instanțele noastre de server cloud AWS se află în locații din SUA. Timpul de funcționare al facilităților este garantat între 99,95% și 100%, iar facilitățile asigură o redundanță minimă de N+1 pentru toate serviciile de alimentare, rețea și HVAC.

5. Stocarea datelor cu caracter personal

Este posibil să păstrăm datele tale cu caracter personal pentru o perioadă de timp compatibilă cu scopul inițial al colectării. Determinăm perioada adecvată de păstrare a datelor cu caracter personal pe baza cantității, naturii și sensibilității datelor tale cu caracter personal, a riscului potențial de vătămare din cauza utilizării sau dezvăluirii neautorizate și dacă putem atinge scopurile prelucrării prin alte mijloace, precum și cerințele legale aplicabile (cum ar fi termenele de prescripție aplicabile).

După expirarea perioadelor de păstrare, datele tale cu caracter personal vor fi șterse. Dacă există informații pe care, din motive tehnice, nu le putem șterge în întregime din sistemele noastre, vom pune în aplicare măsuri adecvate pentru a preveni orice utilizare ulterioară a datelor.

6. Preferințele pentru comunicări de marketing

Dacă prelucrăm datele tale cu caracter personal în scopul de a îți trimite comunicări de marketing, poți gestiona primirea de comunicări de marketing și non-tranzacționale de la noi făcând clic pe linkul „dezabonare” aflat în partea de jos a e-mailurilor noastre de marketing, răspunzând sau trimițând mesaje. „STOP” dacă primești comunicații prin SMS sau dezactivezi notificările push din aplicațiile noastre de pe dispozitivul tău. În plus, te puteți dezabona aici sau contactându-ne folosind informațiile din secțiunea „Contactați-ne”. Te rugăm să reții că renunțarea la comunicările de marketing nu te exclude de la primirea de comunicări comerciale importante legate de relația ta curentă cu noi, cum ar fi ca informații despre abonamentele sau înregistrările tale la evenimente, anunțuri de servicii sau informații de securitate.

10. Modificări în Politica h4l de protecție a datelor personale

Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări la Politica h4l de protecție a datelor personale fără a anunța în prealabil utilizatorii.

11. Informațiile tale de contact

Pentru orice întrebare, te rugăm să ne contactezi la:
contact@h4l.ro, telefon +40 784 369 369.