logo h4l HOLBAN white
h4l HOLBAN harta pozitionare cartier

PENTRU CEI CARE
ÎNDRĂZNESC

h4l HOLBAN Baneasa

De la 115.500

preț fără TVA, plată integrală

logo h4l HOLBAN white

PENTRU
CEI CARE
ÎNDRĂZNESC

h4l HOLBAN, pentru cei care îndrăznesc, h4l, home 4 life

h4l HOLBAN

Aflat lângă Mall Băneasa, acest cartier respectă criteriile de proiectare și dezvoltare h4l (home 4 life), crescând standardele de calitate a vieții în cartier. Prin eficiență și inovație, reușim să oferim în acest cartier locuințe cu suprafețe generoase, cu materiale premium, la prețuri accesibile pentru venituri specifice middle class.

FAZA 1 – 2S+P+7E+8Er+9Er
FAZA 2 – S+P+5E

3352 mp spațiu de birouri
de închiriat

Garanția calității h4l
Promisiunea h4l – 36 de puncte
Transparență

33% din suprafața totală teren
terasă mare la fiecare apartament

FAZA 1 – 90 apartamente
FAZA 2 – 175 apartamente

FAZA 1 – mai 2024
FAZA 2 – mai 2024

Cum va arăta cartierul

h4l HOLBAN

Cele 7 cartiere h4l

În prezent, dezvoltăm în România 7 cartiere care însuflețesc viața, 4 în București, 1 în Brașov și 1 în Constanța. În total, vom ridica în următorii 4 ani peste 4.500 de apartamente în cartiere care respectă cele 36 de reguli h4l.

newsletter h4l THE VILLAGE 2023

De ce este diferit cartierul

h4l HOLBAN

h4l HOLBAN este și promisiunea unui cartier care însuflețește viața. Lucrăm pe 3 arii care includ 36 de reguli pentru a atinge această promisiune, pe larg despre ele mai jos, în această pagină.

1. Însuflețește viața |  2. Mai mult verde |  3. Eficiență, inovație, transparență

home 4 life, fericire in familie, casa pentru viata, acas
Logo h4l HOLBAN fundal color

1. Însuflețește viața

h4l este despre – însuflețește viața – tot ceea ce facem este ghidat de acest scop. h4l HOLBAN este un cartier proiectat și construit după acest concept. Am analizat toți factorii care pot influența pozitiv calitatea vieții și am implementat soluții unice în România. Iată câteva dintre ele: curte interioară de mari dimensiuni, spații comune pentru viața socială – gym, workoffice (gratuit), spații vitrate generoase, terasă pentru fiecare apartament, acces în terasă din toate camerele, fără mașini, siguranță ridicată în cartier prin accesul controlat, soluții menite să crească gradul de confort – ziduri de 30 cm pentru a îmbunătăți izolarea fonică. Află mai mult din pagina dedicată. Am împărțit acest subiect despre calitatea vieții în cartierul h4l HOLBAN în 20 de puncte.

2. Mai mult verde

Știm că pentru a putea atinge viziunea noastră – însuflețește viața – trebuie să construim în armonie cu natura. În cazul tuturor proiectelor urmărim: 1. sustenabilitate și 2. crearea cât mai multor momente de întâlnire a locatarilor cu natura. La h4l HOLBAN construim sustenabil prin materiale cu impact scăzut asupra mediului, prin eficientizarea energetică, prin optimizarea etapelor de construcție. De asemenea, am creat o serie de momente de întâlnire cu natura. h4l HOLBAN este foarte aproape de Pădurea Băneasa, un rezervor imens de oxigen, are peste 33% din suprafața totală de teren zonă verde și oferă terase mari, de minim 10 mp, pentru toate apartamentele.

mai mult verde, gradini interioare de mari dimensiuni, casa care insflueteste viata, h4l, home 4 life
Logo h4l HOLBAN fundal color
optimizam totul proiectam 3D BIM totul este simulat 3D managementul calitatii constructiei il facem folosindu ne de cele mai noi tehnologii h4l home 4 life cartierul care insufleteste viata
Logo h4l HOLBAN fundal color

3. Eficiență, inovație, transparență

Acest cartier este proiectat 3D – BIM (Building Information Modeling). Prin modelarea digitală (BIM) reușim să armonizăm munca arhitecților, a proiectanților de structură, a inginerilor implicați în eficientizarea energetică, în proiectarea instalațiilor și chiar a furnizorilor (ex. furnizorii de uși, ferestre). Practic, toate entitățile lucrează pe o unică modelare a clădirii unde sunt evidențiate toate componentele de care sunt responsabili. De aici rezultă o imensă optimizare a modului în care construim, facem managementul calității, optimizăm materialele folosite și armonizăm soluțiile tehnice. Credem că astăzi nu se poate construi altfel. Lucrăm cu furnizori de excepție care au dovedit calitatea serviciilor sau a produselor lor. Reușim prin cantitatea foarte mare de produse/materiale să optimizăm costurile, implicit prețul pe care îl vei plăti tu pentru noua casă. Pe larg despre eficiență, inovație și transparență poți citi în pagina dedicată.

h4l HOLBAN, pentru cei care îndrăznesc, penthouse de vânzare Bucururești, apartamente noi București
logo h4l HOLBAN fundal alb

Detalii tehnice

Ne-am propus să facem mai ușor și mai plăcut procesul acesta, de căutare a locului menit să fie acasă. h4l înseamnă transparență, toate prețurile și suprafețele pentru apartamentele h4l HOLBAN sunt clar prezentate în site. Detaliile tehnice precum și tipurile de materiale utilizate sunt pe larg detaliate. În plus, am creat o secțiune dedicată de resurse unde poți găsi mai multe ghiduri menite să te ajute în procesul de căutare și de validare a noului apartament. 

Resurse

Calitatea - h4l HOLBAN

Însuflețește viața - aceasta este viziunea noastră. Știm că este strâns legată de calitatea muncii noastre. De aceea, tratăm foarte serios acest aspect.

Secțiunea resurse

Ne-am propus să te ajutăm în procesul de cumpărare a unei case sau a unui apartament. Astfel, am gândit o serie de tool-uri, ghiduri și, mai ales, suntem aici pentru tine.

Soluții de finanțare

Descriem, pe larg, sursele clasice de finanțare și, în plus, prezentăm idei, pași și ghiduri despre alegerea corectă a unei locuințe.
logo h4l HOLBAN color